Arbetet med innehåll och utformning går raskt framåt. Mycket tack vare den input vi fått från enkäter, samtal och workshops i Missionshuset så börjar idéer och tankar kring byggnaden att kunna tas ut ”på papper”.

På bilderna ser ni både hur byggnaderna förhåller sig till själva tomtytan samt ungefär vilka funktioner/ytor som kommer att finnas. Detta är långt ifrån ett slutligt förslag men i alla fall en fingervisning om möjliga lösningar. Den sista bilden är en visualisering av hur det skulle kunna se ut från infarten vid Västersiavägen. Byggnaden till höger är en nybyggd och utvecklad version av den stallbyggnad som finns där idag.

Visuellt kommer den stora huskroppen ge intryck av att bestå av ett antal mindre byggnader. Detta för att komma ifrån kartongkänslan som ofta kan uppstå med idrottshallar samt också för att det ska hänga ihop bättre med omkringliggande bebyggelse.

Vad tycker ni, hur ser det ut, är det något som fattas, är det något ni skulle ni vilja förändra?